Become a Jilli-friend!

Je vrienden, familie een kennissen stimuleren om iets goeds te doen voor zichzelf én een extra zakcentje verdienen? Word dan ‘friend’ van The Jilli Club!
Als Jilli-Friend ben je onze Jilli ambassadeur. Je promoot Jilli via je social media maar ook op een verjaardag, in de sportschool of op je werk! Je krijgt een persoonlijke code waarmee jouw volger, vriend, vriendin of familie 10% op hun bestelling ontvangt.

What’s in it for you?
Over iedere bestelling die met jouw code is geplaatst ontvang jij 10% commissie. Met een gemiddelde orderwaarde van € 50,- kun je hier leuk aan bijverdienen!

Make new friends!
Iemand uitnodigen om Jilli-friend te worden? Dat kan! Wanneer wij jouw aangedragen Jilli-friend verwelkomen ontvang je 10% van het bedrag van zijn of haar welkomstpakket. 

Promoot Jilli Geef je kortingscode of   introduceer nieuwe Jilli-friends  en ontvang een sales commissie.
Wij vinden het belangrijk dat je achter het product dat je promoot. Daarom kijken we naar je profiel, interesses en volgers. Zodat we er zeker van zijn dat de doelgroep zich in jouw netwerk bevindt. Is er een ‘match’, dan zijn we ‘friends’!

What’s next?
Als Jilli-friend bestel je een welkomstpakket met producten uit ons assortiment. Deze ontvang je met 10% korting, zodat je het product kan testen en het kan gebruiken voor het maken van foto’s of filmpjes. Wij sturen je een link met de pakketten die je kan kiezen!

Zie deze samenwerking als een manier om te experimenteren met het vertegenwoordigen van ons merk en het uitbreiden van jouw profiel en bereik.